Betalen en betaalmethodes

Afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode kunnen er kosten in rekening gebracht worden. Qub belast uitsluitend de daadwerkelijk gemaakte kosten voor de geselecteerde betaalmethode.

Je kunt op de volgende manieren betalen:

Vooraf overmaken:

Als je er voor kiest om te betalen door vooraf over te maken, ontvang je per e-mail een bericht met daarin de benodigde gegevens. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij vooraf overmaken.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bancontact / Mister Cash:

Als je een Bancontact of MisterCash kaart hebt kun je hier, zonder dat er extra transactiekosten in rekening gebracht worden, betalen.

Op rekening:

Je kunt er voor kiezen om op rekening te bestellen bij Qub. We verbinden slechts één voorwaarde aan deze betaalmethode, en dat is dat je tenminste één keer eerder besteld én tijdig betaald hebt in de afgelopen 12 maanden. Na de afronding van je bestelling ontvang je een e-mail met het verzoek om binnen 30 dagen het volledige aankoop bedrag over te maken. In deze mail staan alle benodigde gegevens.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.