Lichtplan Kapsalon

Het Lichtplan voor uw Kapsalon laten maken is naast de interieur styling van de kapsalon is het belangrijkste onderdeel van een zaak waar uw klanten graag komen. Wat is een lichtplan? In een lichtplan worden lampen voorgeschreven die bijdragen aan de beleving van uw kapsalon, het lichtplan bestaat meestal uit een offerte die is opgesteld door een van onze lichtadviseurs.

Een lichtplan is van belang om altijd het juiste werklicht te creëren rondom de kapstoelen. Een hoge CRI waarde adviseren wij overigens voor de hele kapsalon. CRI waarde wil zeggen de kleurweergave van het licht en is bij led verlichting een aspect dat niet vergeten mag worden. Als we LED vergelijken met zonlicht is zonlicht CRI 100, led daarentegen wordt vaak in CRI 80 aangeboden op internet. Wij gebruiken voor kapsalons LED verlichting met een minimale CRI van >90. Zo behoud u het stralende licht waar uw klanten zich het prettigst bij voelen en waarbij kleuren getrouw zijn aan daglicht.

De verlichting moet in staat zijn om ervoor te zorgen dat uw klant zich op zijn of haar mooist voelt. Daarnaast is prettig werklicht ook essentieel voor u en uw medewerkers. Wij begrijpen uw vragen omtrent LED verlichting in uw kapsalon en staan dan ook voor u klaar om vragen te beantwoorden.

Lichtplan laten maken?

Binnen een week een advies waarmee u verder kunt? Qub is specialist op het gebied van verlichting in kapsalons en houd alle artikelen voor uw kapsalon op voorraad. Het lichtplan stemmen wij af op uw wensen, uw smaak en de beste ervaring voor uw klanten staan hierbij voorop. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we een kort kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek horen wij uw wensen en vragen wij naar de indeling van uw kapsalon.

U kunt het lichtplan eenvoudig aanvragen via mail, WhatsApp of door te bellen naar 085 105 2049. Wij helpen u dan graag verder met uw vragen over het lichtplan voor uw kapsalon.