Review Logo Gratis verzending vanaf €75,-
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Lichtplan op maat voor Bellezi Premium Wellness Equipment

  Als je een showroom hebt, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de producten die je verkoopt goed te presenteren. Daarbij speelt de juiste verlichting een essentiële rol. Railverlichting kan daarbij een uitstekende keuze zijn. Ontdek ons gerealiseerd lichtplan op maat voor Bellezi Premium Wellness Equipment.

  Lichtplan Showroomverlichting

  Het is belangrijk om een lichtplan te maken voordat je begint met het installeren van de railverlichting in de showroom. Dit lichtplan moet aansluiten bij de identiteit en het imago van je bedrijf of showroom. Door een lichtplan op maat te maken kun je de juiste sfeer creëren en zorgen voor een complete ervaring voor je klanten. Het is daarbij belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten producten die je verkoopt. Zo hebben bijvoorbeeld kleding en sieraden een andere soort verlichting nodig dan meubels of auto's.

  Een mooie manier om railverlichting in de showroom te gebruiken is door de rail boven de producten te plaatsen en daar spots aan te bevestigen. Hierdoor wordt het product mooi uitgelicht en kan het op een stijlvolle manier gepresenteerd worden. 

  Lichtplan Showroom Bellezi met Qub Railverlichting

   

  Project Bellezi Showroom - Beauty Spa & Wellness Equipment

  Bekijk ook