Review Logo Kostenloser Versand ab €150 *
Review Logo Umweltfreundlich
Review LogoSchnelle Lieferung ab Lager
 • Incl.Excl.
  MWST.
 • 0
  Review Logo Kostenloser Versand ab €150 *
  Review Logo Umweltfreundlich
 • Incl.Excl.
  MWST.
 • 0

  Black Friday Week | 25% korting op 1-fase railverlichtingSCOOR nu 20% korting met onze EK Deals

  Schienenbeleuchtung für Friseursalons

  Schienenbeleuchtung eignet sich perfekt für Friseursalons, da Sie das Licht genau dort platzieren können, wo Sie es haben möchten. So erstellen Sie Ihren eigenen Lichtplan genau nach Maß.

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  Bij het inrichten van een kapsalon is de verlichting wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Echter is het licht misschien wel een van de belangrijkste factoren in een salon. Goede zichtbaarheid zorgt er namelijk voor dat de kapper beter zijn of haar werk kan doen, en dat de klant zich prettig en comfortabel voelt. Railverlichting is zeker geschikte verlichting voor een kapsalon. Het geeft je de vrijheid om het lichtplan helemaal bij jouw wensen aan te laten sluiten. 

  Waarom railverlichting in een kapsalon?

  Railverlichting is verlichting die je met een connector aan de achterkant in een spanningsrail kunt klikken. Doordat de hele spanningsrail van stroom is voorzien, kun je de railverlichting precies plaatsen waar jij deze wil hebben. Je hoeft dus niet te kijken naar stroompunten in het plafond, maar kunt de verlichting precies zo plaatsen en verplaatsen zodat alle verlichting op een perfecte plek hangt. Zo kun je bijvoorbeeld een aantal railspots boven de kappersstoelen plaatsen, om een prettige werkplek te creeëren waar je alles goed kunt zien. Of hang wat hanglampen in de rail boven een koffietafel waar klanten wachten, zodat je een gezellig plekje creëert. Met railverlichting kun je alle kanten op!

  Kleurweergave

  Een aspect wat vooral van belang is in een kapsalon, is de kleurweergave van het licht. De kleurweergave bepaalt in hoeverre de kleuren van objecten onder het licht overeen komen met diezelfde kleuren onder daglicht. Meer hierover kun je lezen in ons Kennisbank artikel over kleurweergave. Dit is met name belangrijk bij het kleuren van haar. Je wil natuurlijk niet dat je klant thuiskomt en opeens heel ontevreden is over de haarkleur, omdat het er onder ander licht ineens anders uitziet! Voor kapsalons adviseren wij daarom een hoge kleurweergave van minimaal 80. Gelukkig heeft al onze railverlichting een hoge kleurweergave, waardoor je hier niet speciaal op hoeft te letten. 

  Lichtplan kapsalon

  Binnen een week een advies voor een lichtplan ontvangen over uw kapsalon waarmee u verder kunt? Qub is specialist op het gebied van verlichting in kapsalons en heeft alle artikelen voor uw kapsalon op voorraad. Het lichtplan voor kapsalon stemmen wij volledig af op uw wensen. Uw smaak en natuurlijk een hoge klanttevredenheid staan hierbij voorop! Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden we altijd een kort kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek horen wij graag uw wensen en vragen wij naar de indeling van uw kapsalon. Zo kunnen wij u het beste adviseren over welk lichtplan het beste bij uw kapsalon past!

  Railverlichting voor kapsalon kopen

  Voor de aanschaf van professionele railverlichting voor in jouw kapsalon ben je bij Qub aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment in complete sets railverlichting, maar ook losse railspots, spanningsrails en accessoires. Zo kun je zelf een pakket samenstellen wat helemaal bij jouw wensen past. Veel van onze producten hebben een korte levertijd, waardoor je zo snel mogelijk met je verlichting aan de slag kunt. Heb je nog vragen over de railverlichting in jouw kapsalon? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Qub lichtexperts helpt je graag verder. 

  Bestel direct de bijpassende producten

  Bekijk ook