Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  In onze kennisbank kan je veel handige informatie vinden!In onze kennisbank kan je veel handige informatie vinden!Lees meer

  LED inbouwspots

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  Het zoeken naar een passende inbouwspot kan een hele opgave zijn. Je vindt ze namelijk in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor de keuze lastig is. Wanneer je op zoek gaat naar de juiste LED inbouwspots, begint het allemaal met de vraag of je veel of weinig ruimte in je plafond hebt. Is de inbouwruimte groot? Dan heb je veel meer keuze tussen alle LED inbouwspots. Wanneer je wat minder ruimte hebt, ben je al snel gebonden aan inbouwspots met een lage inbouwdiepte. Bij Qub vind je een breed assortiment LED inbouwspots, waardoor er altijd wel een geschikte LED inbouwspot voor jou tussen zit. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog!

  De juiste LED inbouwspots kiezen

  Is de inbouwruimte in jouw plafond groot? Dan heb je zoals gezegd veel keuze. Het is belangrijk om dan in eerste instantie naar je eigen voorkeur te kijken. Ga je voor ronde LED inbouwspots of juist voor vierkante inbouwspots? Wil je dat het lampje zichtbaar is? Of juist een verdiepte inbouwspot? Daarnaast heb je ook nog keuze uit de kleuren van de inbouwspots. Ga je voor een witte, zwarte, of zilvere LED inbouwspot? Een LED inbouwspot in het wit wordt het vaakst gekozen, omdat deze het minst goed zichtbaar is in het plafond. Wil je meer opvallen? Dan kun je voor een zwarte inbouwspot LED gaan.

  De juiste lichtkleur voor de inbouwspot kiezen hangt af van je smaak én van de plek waar je de inbouwspot zult gaan gebruiken. Ook hierin is veel keuze. In ons assortiment vind je onder andere inbouwspots met een instelbare lichtkleur (schakelaar). Het voordeel hiervan is dat je vooraf de lichtkleur niet hoeft te kiezen, maar thuis bepaalt wat jij mooi vindt. Daarnaast vind je in ons assortiment ook GU10 LED inbouwspots. Het voordeel van deze spots is dat je het lampje altijd kunt vervangen en de gewenste lichtkleur en lichtsterkte in huis kunt halen. Voor een passende lichtkleur in jouw LED inbouwspot adviseren we het volgende:

  Woonkamer en slaapkamer LED inbouwspots

  Zoek je de beste inbouwspots voor in jouw woonkamer of slaapkamer, ga dan voor 2700K, extra warm wit. De warme kleur zorgt voor een sfeervol en prettig ontspannen gevoel. Dit is het prettigst wanneer je ontspannen op de bank zit of je bijna naar bed gaat in de slaapkamer. Je wilt in deze ruimtes niet opgewekt worden van het felle licht.

  Badkamer LED inbouwspots

  Voor de badkamer adviseren wij 3000K – warm wit. Een badkamer is voor vaak een praktische ruimte. Goed en helder licht is hier belangrijk maar we willen er ook nog op ons best uit blijven zien in de spiegel, dus een warm wit kleurtje vinden we wel prettig. De gebruikelijke keuze is dan als ruimte verlichting te kiezen voor warm witte inbouwspots. Let wel op dat je voor vochtige ruimtes zoals de badkamer geschikte LED inbouwspots besteld die tegen vocht kunnen.

  Keuken LED inbouwspots

  Voor de keuken adviseren we 2700K of 3000K LED inbouwspots. Heb je een open keuken dan adviseren we de lichtkleur van de woonkamer door te trekken naar de keuken. Uiteraard hebben we het dan alleen over de lichtkleur en niet over de lichtsterkte. Een beetje meer licht kan juist in de keuken wel wenselijk zijn. Is het een professionele keuken of gebruik je de keuken alleen praktisch, dan kun je eventueel ook kiezen voor 4000K LED inbouwspots, maar let op dat dit in huis niet wordt aangeraden.

  Werkkamer of bijkeuken LED inbouwspots

  3000K warm wit is dan de meest gebruikelijke lichtkleur in spotjes, boven de werkplek kun je aparte spotjes plaatsen, kies dan voor helder wit (4000K).

  Waar moet je op letten voor een goede LED inbouwspot?

  Voor het kiezen van de juiste vorm en maat komt het vooral aan op smaak en kun je eigenlijk niets verkeerd doen. Maak voor jezelf ook de keuze of je LED geïntegreerde inbouwspots of GU10 spots wil. Het verschil zit hem in de vaste LED chip die niet te vervangen is, hiervan is vaak het voordeel dat het armatuur kleiner is. Heb je weinig inbouwdiepte? Dan heb je dus weinig andere keuze dan een geïntegreerde inbouwspot. De GU10 inbouwspots hebben een GU10 fitting waardoor je altijd vrij bent om het lampje te vervangen. Het voordeel hiervan is ook dat - mochten de lampjes ooit niet meer werken - je niet de hele spots hoeft te vervangen.

  Installeren van LED inbouwspots

  Alle inbouwspots in het assortiment van Qub werken op 220-230V. Dit houdt in dat je geen transformator nodig hebt om de verlichting aan te kunnen sluiten op het netstroom. Omdat het wattage van LED lampen laag is, heb je een standaard maar een draad van 2×0.75mm nodig.

  Specialist in wand- en plafondverlichting

  Qub is dé online partner voor verlichting. Wij zijn al jarenlang actief als groothandel op het gebied van verlichting voor de professional in afbouw, installatie en plafondtechniek. Wij leveren alle producten uit eigen voorraad en hebben daarom een levertijd van slechts één werkdag. In onze webshop vind je naast LED inbouwspots ook alles op het gebied van led panelen, wandlampen en plafonnieres. LED inbouwspots bestellen? Dan ben je bij Qub aan het juiste adres!

  Bel ons

  We helpen je graag verder

  085 1052049

  E-mail

  We helpen je graag verder

  [email protected]

  Qub LED Railverlichting

  Bedrijvenpark Twente 322E
  7602 KL Almelo
  Nederland Bekijk op Google Maps

  BTW: NL 861651017 B01
  KVK: 80371450