Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
  Review Logo ECO Friendly
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Black Friday Week | 25% korting op 1-fase railverlichtingSCOOR nu 20% korting met onze EK Deals

  Railverlichting in de winkel

  Tegenwoordig is railverlichting niet meer weg te denken uit winkels. Het is flexibel, eenvoudig te installeren en makkelijk naar jouw wensen aan te passen. Bekijk ons ruime assortiment in railverlichting voor winkels!

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  Tegenwoordig is railverlichting niet meer weg te denken uit winkels. Het is flexibel, eenvoudig te installeren en makkelijk naar jouw wensen aan te passen. Bij Qub bieden wij een ruim assortiment in railverlichting aan. Zo kun je twee verschillende kleuren railverlichting kiezen, maar ook allerlei verschillende spots en accessoires. Zo past jouw winkelverlichting helemaal bij het interieur van jouw winkel. 

  Winkelverlichting

  In een winkel is verlichting toch onbewust een van de meest belangrijke factoren die de uitstraling en beleving van de winkel bepaalt. Verlichting is namelijk sfeerbepalend. Wanneer een klant zich prettig voelt in jouw winkel en alle producten goed kan bekijken, zal deze persoon meer op z’n gemak zijn en eerder overtuigd worden om producten uit jouw winkel te kopen. Een goed verlichte etalage zorgt er daarnaast voor dat mensen eerder geneigd zijn om jouw winkel binnen te stappen. Goede verlichting, en daarmee een goede klantbeleving, zijn dus essentieel in de inrichting van jouw winkel.

  Wat is railverlichting?

  Railverlichting is – zoals de naam al doet vermoeden – verlichting die aan een rail hangt. De railspots aan zo’n lichtrail zijn 360 graden te roteren, waardoor je in alle richtingen iets kunt uitlichten. Dit maakt railsysteem verlichting ook zo divers en handig in gebruik. Ook kun je railspots heel gemakkelijk in de lichtrail klikken door de connector die aan iedere spot bevestigd is. Zo kun je iedere keer weer opnieuw je lichtplan indelen. Daarnaast zijn er ook verschillende accessoires leverbaar, waardoor je niet alleen rechte rails kunt maken, maar ook bochten en kruizen toe kunt voegen. Het voordeel van verlichting aan een rail is daarnaast dat je de hele lengte van de rail kunt gebruiken om spots op te hangen. Je bent dus niet gebonden aan stroompunten of gaten in het plafond, maar kunt het hele lichtplan precies zo indelen hoe jij het wil hebben. 

  Bij Qub verkopen we zowel witte als zwarte railverlichting. Bij een licht en fris interieur raden we aan om witte railverlichting aan te schaffen. Ook bij een wit plafond is het aan te raden om voor witte verlichting te gaan, zodat de verlichting zo min mogelijk aandacht trekt. Bij een donker en sfeervol interieur steekt wit juist te veel af en kun je beter gaan voor zwarte railverlichting. Wanneer de railverlichting minder opvalt, kan de volledige aandacht naar jouw producten gaan.

  Kleurweergave/CRI

  Ook is het in (kleding)winkels heel belangrijk om te kijken naar de kleurweergave van het licht. Dit is een getal tussen de 0 en de 100, dat aangeeft in hoeverre de kleuren onder de lichtbron overeenkomen met de “echte” kleur. Je wilt natuurlijk niet dat je klanten denken een zwart shirtje gekocht te hebben, terwijl deze bij thuiskomst toch donkerblauw blijkt te zijn! Daarom raden we voor winkels een hoge kleurweergave of Color Rendering Index (CRI) aan, van minimaal 80. Zo weet je zeker dat de kleuren van jouw producten helemaal tot hun recht komen. Alle railverlichting van Qub heeft daarom ook een CRI van minimaal 80.

  Railverlichting voor in de winkel kopen

  Wanneer je op zoek bent naar railverlichting voor jouw winkel of etalage, ben je bij Qub aan het juiste adres. Naast een breed assortiment, bieden wij ook complete sets met rails en railspots aan. Zo ben je niet alleen verzekerd van producten van een hoge kwaliteit, maar ook nog eens de beste prijs. Ontvang je graag advies over jouw winkelverlichting, of wil je meer informatie over railverlichting voor jouw winkel? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Qub lichtexperts kijkt graag met je mee, en zorgt voor de beste oplossing voor jouw winkelverlichting.  

  Bestel direct de bijpassende producten

  Bekijk ook