Review Logo Gratis verzending vanaf €75,-
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Qub Blog

  Waarom 3-fase railverlichting?

  In de dynamische wereld van retail, horeca, en speciaalzaken, speelt verlichting een cruciale rol in hoe klanten uw ruimte ervaren. Het juiste licht kan de sfeer zetten, producten laten schitteren en zelfs de verkoop stimuleren.

  Meer over Waarom 3-fase railverlichting?
  Verlichting voor je thuiswerkplek

  Een goede thuiswerkplek begint natuurlijk bij de inrichting, maar ook bij de verlichting. Met deze tips voel jij je straks weer helemaal thuis op je thuiswerkplek!

  Meer over Verlichting voor je thuiswerkplek
  5 do's & dont's voor kantoorverlichting

  De verlichting op kantoor kan een groot verschil maken in de sfeer van de ruimtes. Ook kan goede verlichting zorgen voor betere concentratie. In deze blog vind je do's en don'ts voor kantoorverlichting op een rijtje!

  Meer over 5 do's & dont's voor kantoorverlichting
  Keuzehulp voor het kiezen van led dimmers

  Een verkeerde dimmer kan ervoor zorgen dat jouw ledlamp gaat knipperen wanneer je deze dimt. In deze blog leggen we uit waar je op moet letten bij de aanschaf en installatie van led dimmers.

  Meer over Keuzehulp voor het kiezen van led dimmers
  Inbouwspots en opbouwspots: wat is het verschil?

  Ben je op zoek naar een minimalistische en praktische vorm van verlichting? Dan zijn inbouwspot of opbouwspots misschien wel precies wat je zoekt. Bij Qub hebben we een groot assortiment aan verschillende zwarte en witte inbouwspots en opbouwspots.

  Meer over Inbouwspots en opbouwspots: wat is het verschil?
  Hoe kies ik de juiste lichtbundel?

  Wanneer je een specifiek oppervlak wil verlichten, is het handig om te weten welke vorm de lichtbundel heeft. Zo weet je wat voor soort licht je kunt verwachten wanneer je de lamp op z’n plek hangt.

  Meer over Hoe kies ik de juiste lichtbundel?
  Hoeveel lumen heb ik nodig?

  In vrijwel alle lampspecificaties staat tegenwoordig een getal in lumen. Dit geeft aan hoe veel licht de lamp geeft. Voorheen stond er vaak alleen de wattage van een lamp, maar tegenwoordig zegt dit niet meer zoveel over de lichtsterkte. Hoe zit dat preci

  Meer over Hoeveel lumen heb ik nodig?
  Alles over smart home verlichting

  Tegenwoordig bestaat slimme verlichting in allerlei soorten en maten. Slimme verlichting kun je op afstand aansturen via bijvoorbeeld een app op je telefoon. In deze blog vertellen we je alles over onze smart home verlichting.

  Meer over Alles over smart home verlichting
  Misverstanden over ledverlichting

  Ondanks het feit dat LED verlichting steeds meer terrein aan het winnen is in de verlichtingssector, bestaan er nog steeds misverstanden over LED verlichting. In deze blog leggen we de grootste misverstanden over ledverlichting uit.

  Meer over Misverstanden over ledverlichting
  Alles over inbouwspots

  In dit artikel vertellen we je alles wat je wilt weten over inbouwspots, zodat jij helemaal op de hoogte bent van deze veelzijdige vorm van verlichting!

  Meer over Alles over inbouwspots
  Hoe werkt railverlichting?

  Een van onze meest verkochte productsoorten is toch wel de railverlichting. In deze blog leggen we je alles uit wat je moet weten over railverlichting!

  Meer over Hoe werkt railverlichting?
  Alles over wallwashers

  Een relatief nieuwe vorm van verlichting zijn onze wallwashers. Veel mensen zijn nog niet zo bekend met deze term. In deze blog vertellen we je wat wallwashers zijn, en wanneer je deze het beste kunt gebruiken.

  Meer over Alles over wallwashers
  Welke lichtkleur past bij mij?

  Soms is de lichtkleur een kwestie van smaak maar de kleurtemperatuur heeft ook een functie. Met iedere witte tint verander je de sfeer maar dit kan ook praktische gevolgen hebben bij het uitvoeren van dagelijkse taken. We hebben allemaal associaties met e

  Meer over Welke lichtkleur past bij mij?
  LED verlichting met een dimmer

  Om de verlichting aan te kunnen passen aan de sfeer van de ruimte, is het vaak een goed idee om een dimmer aan te schaffen. In deze blog vertellen we je meer over verschillende soorten dimmers.

  Meer over LED verlichting met een dimmer
  Railverlichting in combinatie met hanglampen

  Ontdek hoe railverlichting en hanglampen uw huis kunnen verlichten. Kies voor stijl en functionaliteit. Bezoek Qub voor productaanbevelingen.

  Meer over Railverlichting in combinatie met hanglampen