Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
  Review Logo ECO Friendly
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Black Friday Week | 25% korting op 1-fase railverlichtingSCOOR nu 20% korting met onze EK Deals

  Bedrijfsverlichting nodig?

  Wij adviseren je over passende verlichting voor jouw zakelijke project.

  Neem contact op

  Verlichting vervangen of aanschaffen voor jouw bedrijf?

  Wie al even zoekt naar verlichting ziet dat er veel verschillende verlichting te krijgen is, maar wat past nu het beste in jouw situatie? Dat antwoord laat zich niet in één regel uitleggen, iedere situatie heeft zijn eigen omstandigheden om rekening mee te houden. Wij adviseren je over passende verlichting voor jouw zakelijke project. Onze kennis en ervaring zetten we graag voor jou in om de vragen over verlichting weg te nemen.

  Het lichtplan is de basis waarin alle verlichting is opgenomen, vaak op een plattegrond zodat je een goed overzicht krijgt waar je welk lichteffect wilt bereiken. Het lichtplan kan bijvoorbeeld bestaan uit een plattegrond van een kantoor waarbij werkplekken op een andere manier verlicht worden dan de zone rondom de koffie automaat. Het lichtplan is begeleidende informatie bij een uitgebreide offerte, een installateur kan er zijn bedrading op voorbereiden en jij weet of alle wensen zijn verwerkt op de offerte.

  Het lichtplan is een kaartweergave van de ruimte met daarop de lampen aangegeven, dit zegt nog niet zoveel over de verlichting zelf. Om het lichtplan te toetsen aan de eisen is het in sommige gevallen belangrijk om een lichtberekening uit te voeren. Qub beschikt over software waarmee wij de ruimte vanuit de plattegrond omzetten naar een 3D computer model. In dit model kunnen wij onze verlichting plaatsen en de calculatie uitvoeren. De lichtberekening laat ons digitaal alvast zien waar veel licht is en waar weinig licht is. Zo kunnen wij goed inschatten of er lampen bij of af moeten.

  Zakelijke voordelen voor interieur professionals

  Qub staat klaar voor interieuradviseurs en architecten, samen vinden we de lichtoplossing die past bij jouw project. We brengen de wensen in kaart en zoeken de juiste producten voor je op. Daarnaast maak je gemakkelijk gebruik van onze lichtexperts en kan je vragen over verlichting altijd voorleggen en sparren over een goede oplossing.

  Wij gaan graag een relatie voor langere tijd aan met professionals die ons vertegenwoordigen, we bieden voor iedere professional, nét begonnen of 20 jaar in het vak interessante relatiekortingen of commissies aan.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je snel!

  Het lichtplan is de basis waarin alle verlichting is opgenomen, vaak op een plattegrond zodat je een goed overzicht krijgt waar je welk lichteffect wilt bereiken. Het lichtplan kan bijvoorbeeld bestaan uit een plattegrond van een kantoor waarbij werkplekken op een andere manier verlicht worden dan de zone rondom de koffie automaat.

  Offerte aanvragen

  Aanvraag is verzonden!
  Aanvraag kon niet worden verzonden. Ververs de pagina en probeer het opnieuw!

  Lichtplan aanvragen

  Aanvraag is verzonden!
  Aanvraag kon niet worden verzonden. Ververs de pagina en probeer het opnieuw!
  Please wait, the form is loading...