Passend advies & service bij projecten.

Projectverlichting, grotere aantallen verlichting nodig en kan je wel wat lichtadvies gebruiken? Qub heeft een team van lichtadviseurs die je kunnen helpen bij het opstellen van een projectverlichting lichtplan.

Samen nemen we het plan van eisen door. We komen hiervoor graag bij je langs zodat we gelijk kennismaken kunnen maken. We geven ook alvast een demonstratie van onze verlichting, zo weet je precies wat je van onze kwaliteit mag verwachten.

Aan de hand van je informatie gaan we aan de slag en denken met je mee om een passende offerte aan te bieden. Binnen enkele dagen heb je een voorstel van ons ontvangen en kan je beslissingen gaan nemen om jouw project toekomstbestendig te maken.

Van oriëntatie tot oplevering staan wij je bij met onze vakkennis over verlichting. Indien gewenst kan je gebruik maken van onze installatieservice en wordt ook montage volledig voor je geregeld.

Onze afdeling lichtprojecten heeft een breed scala aan producten om je lichtplan op en top te verzorgen. We blinken uit in de utiliteitsbouw, waaronder scholen en kantoorgebouwen vallen. Alle verlichting van Qub voldoet aan alle wenselijke eisen voor veiligheid, werkcomfort en de energie investeringsaftrek (EIA).

  • Van A-tot-Z geregeld.
  • Persoonlijk contact met onze adviseur
  • Installatieservice mogelijk
  • Verlichting conform NEN-Norm
  • Geschikt voor energie investeringsaftrek

Projecten kan je aanmelden door ons een mail te sturen met je vraag óf bel ons tijdens kantooruren: 0546 – 825 725.