Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Winkel in Landelijke stijl - Verlichting Boerderij Winkel

  De landelijke stijl bestaat uit ruwe onafgewerkte materialen zoals onbewerkt hout. De grove materialen vragen om een goede balans van rust en strakke verlichting. 

  Het licht binnen de winkels met een landelijk thema speelt een grote rol bij het benadrukken van je producten maar denk bij deze winkellocaties ook aan het uitlichten van balken of stenenmuren. Door accentverlichting toe te voegen op deze plekken verhoog je de sfeer en stijgt de algemene indruk van de winkel enorm.

  Alle producten eenvoudig op een rijtje zodat jij deze stijl naar jouw winkel haalt. Voor de landelijke stijl adviseert onze interieuradviseur mat zwarte spots toe te passen om een luxe verfijnde afwerking te krijgen. Dit contrasteert met de ruwe materialen uit de landelijke omgeving.

  Railspot Picolo Mat Zwart

  De Picolo is een railspot die in dit stijladvies niet mag ontbreken en zeer geschikt is voor het licht in winkels met een plafondhoogte van maximaal 3 meter. Landelijke winkels zijn vaak boerderij winkels waarbij de plafondhoogte vaak heel laag ligt. De Picolo railspot beschikt over een knopje waarmee je de lichtkleur eenvoudig afstemt op jouw winkel. Wil je een warme lichtkleur zoals 2700K dan beschikt deze lamp daar standaard over, wil je meer helderheid dan kan je ook eenvoudig de stand aanpassen naar 3000K of zelfs 4000K. Ons lichtadvies: 3000K voor de meest kleurechte beleving.