Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
  Review Logo ECO Friendly
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Black Friday Week | 25% korting op 1-fase railverlichtingSCOOR nu 20% korting met onze EK Deals

  Railverlichting in de eetkamer

  Op zoek naar railverlichting voor in de eetkamer? Onze railverlichting is geschikt voor jouw eetkamer. Ontdek ons passende aanbod en bestel gemakkelijk online!

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  De eetkamer is de plek waar we samenkomen met vrienden en familie om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte op de juiste manier verlicht wordt. Railverlichting is een uitstekende oplossing om je eetkamer op een stijlvolle manier te verlichten. In dit artikel geef ik je graag advies over hoe je railverlichting het beste kunt gebruiken in de eetkamer.

  De beste plek voor railverlichting in je eetkamer

  Allereerst wil ik het hebben over de verschillende manieren waarop je railverlichting kunt gebruiken in de eetkamer. Een mooie optie is om de rail boven de eettafel te plaatsen en daar spots aan te bevestigen. Hierdoor wordt de eettafel mooi uitgelicht en ontstaat er een gezellige sfeer. Daarnaast kun je ook kiezen voor railverlichting om een bepaald gedeelte van de eetkamer uit te lichten, zoals een buffetkast of een bijzondere hoek.

  Ga voor sfeervolle lichtkleuren

  Een belangrijk aspect bij het gebruik van railverlichting in de eetkamer is de kleurtemperatuur van de spots. Voor een gezellige sfeer raad ik aan om te kiezen voor spots met een lage kleurtemperatuur, bijvoorbeeld tussen de 2000K en 2700K. Voor een heldere en actieve sfeer kun je beter kiezen voor spots met een hogere kleurtemperatuur, bijvoorbeeld tussen de 3000K en 4000K.

  Het aantal spots of hanglampen

  Wat betreft het aantal spots dat je kunt toevoegen aan je railverlichting, is dit afhankelijk van de lengte van de rail en de grootte van de eetkamer. Over het algemeen kun je tussen de vier en acht spots toevoegen aan een railverlichting boven een eettafel. Let er wel op dat je niet te veel spots toevoegt, dit kan de eetkamer namelijk te fel maken en daardoor juist ongezellig.

  Maak een statement in de eetkamer

  Tot slot wil ik nog meegeven dat je met railverlichting ook echt een statement kunt maken in de eetkamer. Kies bijvoorbeeld voor een mooie designrail in een opvallende kleur en voeg daar bijpassende spots aan toe. Zo wordt de railverlichting niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in de eetkamer.

  Ik hoop dat deze tips je hebben geholpen bij het kiezen van de juiste railverlichting voor je eetkamer. Mocht je nog vragen hebben over railverlichting of andere verlichtingsopties, neem dan gerust een kijkje of vraag het aan een van de experts.

  Bestel direct de bijpassende producten

  Bekijk ook