Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  I-Koppelstuk voor Focus 1-fase rail Wit

  20% sale

  Uitgebreide productbeschrijving

  Productomschrijving

  Met dit I Koppelstuk is jouw 1-fase railsysteem eenvoudig uit te breiden tot de gewenste lengte. De diverse accessoires kunnen altijd achteraf worden bevestigd. Hierdoor is het 1-fase railsysteem toekomstbestendig en kun je jouw 1-fase railsysteem helemaal naar jouw wens maken.

  Hoeveel lampen kan ik op een 1-fase railsysteem gebruiken?

  Dat bepaal je helemaal zelf! Hoewel we railsysteemsets voor je hebben samengesteld met vaak 3 of 5 spots, kan je deze zelf uitbreiden met losse spots en 1-fase railaccessoires.

  Kan ik mijn 1-fase rails ook in hoeken ophangen?

  Met hoekstukken maak je van jouw rail gemakkelijk andere vormen dan een rechte lijn. Leef je uit met het gebruiken hoekstukken om een L-vorm, U-vorm of zelfs vierkanten en rechthoeken te maken. voor het maken van deze vormen heb je dit hoekstuk nodig.

  Mijn 1-fase rail is te lang, kan ik het inkorten?

  Je kunt de rails eenvoudig op maat zagen. Het zagen van de 1-fase rail doe je het beste met een scherpe ijzerzaag en begin met zagen aan de onderkant (achterkant) van de rail, zo krijg je de mooiste zaagsnede in je rail. We raden aan het stukje rail niet korter te maken dan 20 cm omdat je er nog een voeding en eindkapje op moet plaatsen. 

  Wil je bijvoorbeeld 1,5 meter 1-fase rail? bestel dan 2 delen van 1 meter met een koppelstuk. Van één van de rails zaag je dan 50 cm af. Na het zagen verbind je de delen met het koppelstuk.

  Unieke productkenmerken:

  • 1x I koppelstuk
  • Eenvoudige installatie
  • Toekomstbestendig, altijd uit te breiden met andere accessoires

  Productkenmerken:

  • Veiligheidstype: IP20, Geschikt voor algemeen gebruik binnenshuis
  • Kleur: Wit

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  290070702515
  SKU
  5901477325151
  EAN
  5901477325151

  Reviews

  4.5 / 5Based on 4 reviews
  • 3 / 5
   Gepost door: Karin V op 31 Januari 2023
   Bezorging was laat en rommelig gecommuniceerd. Ik had gelukkig geen vrij genomen op de afgesproken dag, want er kwam niemand. Wat je op de site namelijk als voorkeur kunt invullen blijkt voor de vervoerder helemaal niet haalba...
   Bezorging was laat en rommelig gecommuniceerd. Ik had gelukkig geen vrij genomen op de afgesproken dag, want er kwam niemand. Wat je op de site namelijk als voorkeur kunt invullen blijkt voor de vervoerder helemaal niet haalbaar. Kregen ook een bestelling van iemand anders erbij. Kan gebeuren maar het is toch weer een heel gedoe met retour laten ophalen etc. Kost allemaal tijd. Site is heel onduidelijk, slechte afbeeldingen en slechte, onduidelijke product omschrijvingen. Met veel gepuzzel kom je er uiteindelijk wel uit, maar misschien niet altijd foutloos. Dus dat en logistiek zijn nog wel flinke verbeterpunten. Verder zou uitleg over instellingen van de Led Pol Focus fase 1 lampen geen overbodige luxe zijn.( LET OP: WERKT NIET OP 5 GHZ MAAR OP 2,4 WIFI ANDERS KRIJG JE FOUTMELDINGEN) Het bedrijf geeft zelf nauwelijks info (met de QR code op het doosje) en op YouTube is niets te vinden. Hoe maak je bijvoorbeeld 1 groep van 5 spots zodat ze tegelijk dimmen en aan of uitgaan ipv per stuk? Vertel het me maar. Heel onduidelijk. Het resultaat is uiteindelijk mooi, maar je moet er vanaf het bestellen onnodig flink wat tijd insteken.
  • 5 / 5
   Gepost door: Hans Kuiper op 8 November 2022
   Snelle levering en prima product
  • 5 / 5
   Gepost door: Maarten op 23 Augustus 2022
   Prima product, zeer fijne en goede service nadat ik een fout gemaakt had met de bestelling.
  Schrijf je eigen review

  Laatst bekeken