Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Railverlichting in de keuken

  Op zoek naar railverlichting voor in de keuken? Al onze railverlichting is geschikt voor elke keuken. Ontdek ons passende aanbod en bestel gemakkelijk online!

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  Als je net als ons een passie hebt voor koken en veel tijd doorbrengt in de keuken, dan weet je dat goede verlichting onmisbaar is. Naar onze mening is railverlichting een fantastische oplossing om je keuken zowel functioneel als stijlvol te verlichten. Daarom deel ik graag met jullie ons advies over hoe je het beste railverlichting kunt gebruiken in de keuken.

  Het keukeneiland

  Allereerst wil ik het hebben over het keuken eiland. Dit is vaak het centrale punt van de keuken en daarom is het belangrijk om het goed te verlichten. Een mooie optie is om een aantal railspots boven het eiland te plaatsen. Op deze manier kun je het werkblad op het eiland goed verlichten en creëer je een gezellige sfeer in de keuken.

  1 rail boven looppad, spots richting de kast. 1 rail boven keukeneiland met spots en hanglampen voor verlichten werkblad.

  Verlicht je werkblad

  Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor goede verlichting van de werkbladen en kasten. Hierbij kun je ook gebruik maken van railverlichting met spots. Plaats deze op de rail boven het werkblad of de kasten en richt de spots zo dat het licht precies valt waar je het nodig hebt.

  1 rail boven looppad, spots richting de kast en het werkblad:

  1 rail boven looppad, spots richting de kast. 1 rail boven kookeiland gericht op werkblad.

  Hoeveel spotjes?

  Hoeveel railspots je precies kunt toevoegen aan je railverlichting hangt af van de lengte van de rail en het wattage van de spots. Over het algemeen kun je tussen de vier en tien spots toevoegen aan een railverlichting. Let er wel op dat je niet te veel spots toevoegt, dit kan de keuken namelijk te fel maken en daardoor juist ongezellig.

  Eyecatcher in je keuken

  Tot slot wil ik nog meegeven dat je met railverlichting ook echt een statement kunt maken in de keuken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie designrail zoals de Line magnetische rails in een opvallende kleur en voeg daar bijpassende spots aan toe. Zo wordt de railverlichting niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in de keuken.

  Bestel direct de bijpassende producten

  Bekijk ook