Review Logo Gratis verzending vanaf €75,-
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Railverlichting in een I-vorm

  Railverlichting in een I-vorm is eigenlijk wel de meest gebruikte vorm van railverlichting. Het is ook de meest eenvoudige vorm van railverlichting, en daarom kun je 'm in iedere ruimte wel toepassen. In deze blog vertellen we je meer over deze vorm van r

  Railverlichting in een I-vorm kun je eigenlijk altijd overal toepassen; daarom is deze vorm ook eigenlijk de meest gebruikte vorm voor railverlichting. Door alle railverlichting in een lijn te hangen, benadruk je met deze vorm de lengte van een ruimte. Daarom is deze vorm geschikt voor ieder type ruimte. Met de rechte koppelstukken kun je de spanningsrails zo lang maken als je maar wilt.

  Dit heb je nodig

  • 1x I-koppelstuk
  • 2x spanningsrails 1-fase
  • Railspots

  De bovenstaande lijst kun je natuurlijk altijd uitbereiden of aanpassen aan jouw wensen. Afhankelijk van hoe groot je de vorm van de railverlichting wil hebben, kun je meerdere spanningsrails toevoegen. Let er wel op dat er altijd een koppelstuk tussen twee spanningsrails geplaatst moet worden, zodat de hele rails van stroom wordt voorzien.

  Railverlichting voor jouw ruimte

  Nog meer inspiratie nodig voor verschillende vormen railverlichting? Bekijk dan ook eens onze andere blogs! Ook kun je altijd verschillende vormen mixen en matchen, zodat de railverlichting perfect aansluit bij jouw interieur. Ontvang je graag advies over wat voor vorm railverlichting het beste bij jouw ruimte zou passen? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Qub lichtexperts kijkt mee naar jouw ruimte en bepaalt samen met jou wat de perfecte lichtoplossing voor jouw setting is. 

  Bekijk ook