Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
  Review Logo ECO Friendly
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Black Friday Week | 25% korting op 1-fase railverlichtingSCOOR nu 20% korting met onze EK Deals

  Railverlichting in een O-vorm

  Door de railverlichting in een O-vorm aan het plafond te bevestigen, kun je een ruimte of een deel van de ruimte omlijsten met railverlichting. Zo kun je bepaalde zones afbakenen met licht, wat de functie van de ruimte benadrukt.

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  Door de spanningsrails in een O-vorm aan elkaar te koppelen, kun je een soort omlijsting aan het plafond creëren. Zo kun je met de spanningsrails dezelfde vorm aanhouden als de vorm van de ruimte, zodat alle verlichting aan de rand van de kamer komt.  Je kunt ervoor kiezen om de railspots vervolgens op de muur te richten om kunstwerken of schilderijen aan de muur uit te lichten. Of kies er juist voor om de railspots naar het midden van de kamer te richten om de ruimte af te bakenen met licht. Ook kun je met een O-vorm een deel van de ruimte omlijsten, zoals bijvoorbeeld de zithoek, een kookeiland of een grote eettafel. Zo benadruk je de functie van de ruimte met behulp van de railverlichting. 

  Dit heb je nodig

  • 4x L-koppelstuk
  • 2x I-koppelstuk
  • 6x spanningsrails 
  • Railspots

  De bovenstaande lijst kun je natuurlijk altijd uitbereiden of aanpassen aan jouw wensen. Afhankelijk van hoe groot je de vorm van de railverlichting wil hebben, kun je meerdere spanningsrails toevoegen. Let er wel op dat er altijd een koppelstuk tussen twee spanningsrails geplaatst moet worden, zodat de hele rails van stroom wordt voorzien. Daarnaast moet je er natuurlijk voor zorgen dat overstaande zijdes uit dezelfde onderdelen bestaan en dezelfde lengte hebben. Anders komt de rechte hoek niet uit. 

  Railverlichting voor jouw ruimte

  Nog meer inspiratie nodig voor verschillende vormen railverlichting? Bekijk dan ook eens onze andere blogs! Ook kun je altijd verschillende vormen mixen en matchen, zodat de railverlichting perfect aansluit bij jouw interieur. Ontvang je graag advies over wat voor vorm railverlichting het beste bij jouw ruimte zou passen? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Qub lichtexperts kijkt mee naar jouw ruimte en bepaalt samen met jou wat de perfecte lichtoplossing voor jouw setting is. 

  Bekijk ook