Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
  Review Logo ECO Friendly
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Black Friday Week | 25% korting op 1-fase railverlichtingSCOOR nu 20% korting met onze EK Deals

  Railverlichting in een T-vorm

  Railverlichting in een T-vorm is perfect geschikt wanneer je twee zones die loodrecht op elkaar staan wil verlichten. Zo vorm je de verlichting naar de vorm van de ruimte, waardoor het een mooi geheel wordt.

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  Railverlichting in een T-vorm is perfect geschikt wanneer je twee zones die loodrecht op elkaar staan wil belichten. Zo vorm je de railverlichting naar de functie van de ruimte, waardoor verlichting en ruimte een coherent geheel vormen. Railverlichting in de vorm van een T zou je bijvoorbeeld goed kunnen toepassen in een keuken waarbij de eettafel en het keukenblok in een T-vorm gepositioneerd zijn. Plaats de lange zijde van de T boven de eettafel en hang er hanglampen aan voor een knusse sfeer aan de tafel. Plaats de korte zijde van de T juist aan het plafond voor het keukenblok, zodat je de railspots op het aanrecht kunt richten voor meer zichtbaarheid tijdens het koken.

  Dit heb je nodig

  • 1x T-koppelstuk 
  • 1x I-koppelstuk
  • 4x spanningsrails 1-fase
  • Railspots

  De bovenstaande lijst kun je natuurlijk altijd uitbereiden of aanpassen aan jouw wensen. Afhankelijk van hoe groot je de vorm van de railverlichting wil hebben, kun je meerdere spanningsrails toevoegen. Let er wel op dat er altijd een koppelstuk tussen twee spanningsrails geplaatst moet worden, zodat de hele rails van stroom wordt voorzien.

  Railverlichting voor jouw ruimte

  Nog meer inspiratie nodig voor verschillende vormen railverlichting? Bekijk dan ook eens onze andere blogs! Ook kun je altijd verschillende vormen mixen en matchen, zodat de railverlichting perfect aansluit bij jouw interieur. Ontvang je graag advies over wat voor vorm railverlichting het beste bij jouw ruimte zou passen? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Qub lichtexperts kijkt mee naar jouw ruimte en bepaalt samen met jou wat de perfecte lichtoplossing voor jouw setting is. 

  Bekijk ook