Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Railverlichting voor op kantoor

  Goede verlichting is op kantoor zeker geen overbodige luxe. Railverlichting is perfect geschikt als kantoorverlichting, omdat het helemaal naar jouw wensen aan te passen is. Bekijk het ruime assortiment van Qub!

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  Op kantoor is goede verlichting zeker geen overbodige luxe. Goede kantoorverlichting kan namelijk zorgen voor een fijne en productieve werksfeer. Verlichting heeft  een grote invloed op hoe wij ons voelen; frisse en heldere kantoorverlichting zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren en goed in je vel zit. Daar weten wij bij Qub alles van!

  Wat is railverlichting?

  Een praktische en moderne vorm van verlichting die steeds meer terrein wint, is railverlichting. Railverlichting is simpelweg verlichting die aan een rail hangt. Het is een flexibele vorm van verlichting, omdat je de railspots heel gemakkelijk in de rail kunt klikken en over de hele lengte kunt plaatsen en verplaatsen. Het grote voordeel van railverlichting is daarnaast dat je maar 1 stroompunt nodig hebt voor de rails, waarna je verschillende lampen aan die rails kunt hangen. Zo hoef je dus niet voor iedere lamp een stroompunt te hebben, en kun je je hele lichtplan gemakkelijk aanpassen aan jouw wensen.

  Waarom railverlichting op kantoor?

  Railverlichting is perfect geschikt voor kantoorgebouwen. Omdat je voor de hele rail maar 1 stroompunt nodig hebt, kun je gemakkelijk ieder hoekje van een grote ruimte belichten. Door de vele accessoires in ons assortiment, kun je zelf een netwerk aan rails creëren. Zo kun je het lichtplan helemaal naar jouw wens maken, en ervoor zorgen dat de verlichting optimaalafgesteld wordt op het werk van je medewerkers en collega’s. Combineer ook eens railspots met hanglampen aan de rails. Zo creëer je een dynamisch en speels effect. Hanglampen zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor boven een grote vergadertafel. Doordat er een eilandje van licht op en rond de tafel ontstaat, geeft dit een fijne sfeer.

  Railverlichting voor kantoor kopen

  Wanneer je op zoek bent naar railverlichting voor jouw kantoor, ben je bij Qub aan het juiste adres. Naast een breed assortiment, bieden wij ook complete sets met rails en railspots aan. Zo ben je niet alleen verzekerd van producten van een hoge kwaliteit, maar ook nog eens de beste prijs. Ontvang je graag advies over jouw kantoorverlichting, of wil je meer informatie over railverlichting voor jouw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Qub lichtexperts kijkt graag met je mee, en zorgt voor de beste oplossing voor jouw kantoorverlichting.  

  Bestel direct de bijpassende producten

  Bekijk ook