Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
Review Logo ECO Friendly
Review LogoSnelle levering uit voorraad
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo Gratis verzending vanaf €75 *
  Review Logo ECO Friendly
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Black Friday Week | 25% korting op 1-fase railverlichtingSCOOR nu 20% korting met onze EK Deals

  Railverlichting voor thuis

  Railverlichting wint steeds meer terrein als verlichting voor thuis. Door de flexibele plaatsingsmogelijkheden en de mogelijkheid om te combineren met accessoires is het een veelzijdige en duurzame vorm van verlichting.

  Railverlichting voor thuis/1-fase

  Railverlichting voor thuis ook wel 1-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 1-fase verlichting

  Railverlichting voor op kantoor/3-fase

  Railverlichting voor op kantoor ook wel 3-fase verlichting genoemd.

  Bekijk 3-fase verlichting

  Railverlichting voor thuis/Magneet

  Railverlichting met magnetische bevestiging voor thuis.

  Bekijk Magneetverlichting

  Railverlichting wordt van origine veel gebruikt in de retailsector. Echter wint deze verlichting steeds meer terrein als verlichting voor thuis. Met railverlichting kun je jouw interieur net even die finishing touch geven. Door de vele soorten spots en accessoires kun je jouw railverlichting helemaal naar wens indelen. Bekijk ons ruime assortiment aan railverlichting voor bij jou thuis!

  Wat is railverlichting?

  Railverlichting is simpelweg verlichting die aan een rail hangt. De railspots aan zo’n rails zijn in alle richtingen te draaien, waardoor je heel gemakkelijk het licht kunt richten waar jij het wil hebben. Ook kun je de hele breedte van de rails gebruiken om je railspots te plaatsen en herplaatsen. Met de connector aan de achterkant klik de de railspot gemakkelijk in de rail. Omdat de rail maar 1 stroompunt nodig heeft voor alle lampen aan de rail, kun je alle lampen aan de rail dus vrij bewegen. Zo kun jij je lichtplan helemaal aanpassen aan jouw wensen. Door de verschillende accessoires die leverbaar zijn, kun je zelf bochten en kruizen toevoegen aan het railsysteem. Zo creëer je eenvoudig een netwerk aan rails aan het plafond, waardoor je nog makkelijker je lichtplan aan kunt passen.

  Waarom zou ik kiezen voor railverlichting voor in huis?

  Railverlichting is een relatief nieuwe vorm van verlichting voor bij je thuis. Naast het feit dat het een flexibele vorm van verlichting is, zoals hierboven al vermeld werd, brengt railverlichting ook een heleboel andere voordelen met zich mee. Zo is railverlichting perfect geschikt om moeilijke hoekjes uit te lichten; zelfs als er in een bepaalde hoek geen stroompunt aanwezig is. Ook is het een hele duurzame vorm van verlichting: wanneer je je interieur wil veranderen, kun je je lichtplan heel gemakkelijk mee laten veranderen. Zo blijft railverlichting een goede oplossing voor de lange termijn. Onze railverlichting is leverbaar in twee kleuren: zwart en wit. Voor een licht en fris interieur is het aan te raden om te kiezen voor witte railverlichting: zo gaat de verlichting mooi op in jouw interieur. Heb je een donker interieur of plafond, of ben je op zoek naar een contrasterende  look? Ga dan voor zwarte railverlichting.

  Railverlichting voor thuis kopen

  Op zoek naar railverlichting voor bij jou in huis? Dan ben je bij Qub aan het juiste adres. Qub is dé expert in railverlichting en staat garant voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Meer weten over railverlichting voor bij je thuis, of ontvang je graag advies over de verlichting in jouw huis? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Qub lichtexperts kijkt graag met je mee, en samen zorgen wij voor een plan wat helemaal aan jouw eisen voldoet.

  Bestel direct de bijpassende producten

  Bekijk ook