Garantie en retouren

Garantietermijn

Op alle door ons geleverde producten geven wij standaard 24 maanden garantie. De producten die wij verkopen hebben in de meeste gevallen lange garantie. Bij de productinformatie vind u indien afwijkend de garantietermijn. Gaat uw product binnen de fabrieksgarantietermijn kapot, dan kunt u bij ons de garantie claimen. Wij zullen dan de volledige garantieafhandeling voor u uit handen nemen.

Retouren

Afkoelingsperiode 
Je hebt een afkoelingsperiode (zichttermijn) van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Het artikel kan in geretourneerd worden indien het ongebruikt en onbeschadigd is.

Retour procedure
Voldoet het gekochte artikel niet aan je wensen of ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je de gekochte goederen retourneren.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 14 dagen nadat de goederen in je bezit zijn;
  • Als de goederen compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn;

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij je vooraf je retour te melden. Dit kan via mail, WhatsApp klantenservice of door te bellen naar 085 105 2049. Binnen Nederland kan je jouw artikelen kosteloos retourneren.

Pick up & return

Het retour pakket laten we op een geschikt moment bij je ophalen door DPD. Zo hoef jij zelf niet de deur uit en betaal je niet voor verzendkosten. De artikelen moeten verpakt zijn voor verzending, de bezorger neemt een adres sticker mee.

Het aankoopbedrag

Het bedrag van de retour gezonden goederen zal binnen 14 dagen worden teruggestort op de rekening die bij ons bekend is.